FRI FRAKT

2-4 DAGAR LEVERANS

SÄKER BETALNING

60 DAGARS RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Handelsbetingelser

Vi gör allt vi kan för att göra dig nöjd som kund. Också även om det ligger utanför de normala villkoren som du hittar här under:

 

Villkor för handel hos 99skulpturer.se
99skulpturer ägs och bedrivs av:
Lisbeth och Palle Mernild
Juridiskt namn: Mernild Invest ApS
Østergade 47. 7400 Herning
Tlf.: +45 23930405
E-mejl: kontakt@99skulpturer.se
Webb: www.99skulpturer.se
CVR: 27967027

99skulpturer säljer skulpturer till hemmet och arbetslivet.
Har du frågor om en skulptur är du alltid välkommen att kontakta oss på tlf. 23930405 eller via e-mejl på kontakt@99skulpturer.se

Önskar du att se en skulptur före köp, kan du göra ett besöksavtal, genom att skicka oss en e-mejl till: kontakt@99skulpturer.se eller ring till oss på tlf. +45 23930405, vart efter vi hittar en tid när du kan besöka oss i vårt galleri och showroom på Østergade 47, 7400 Herning, DK.

På våran nätbutik kan du beställa skulpturer till:
GLS – Paket utan utdeling
Euro Business Parcel till företag

Vi satsar på att lagerhålla alla skulpturer. Dock kan vi inte garantera att enskilda skulpturer inte är utsålda och det kan därför ta lite längre för leverans. I tillfälle av att du har valt en skulptur som är utsåld, kommer du att bli kontaktad antingen via telefon eller e-mejl med förväntad leverans av det beställda.

Priser
Alla priserna är aktuella priser och gäller bara på beställningsdagen. Alla givna priser är inklusive 25% moms.

Förbehåll
Vi förbehåller tryckfel, prisändringar, utsålda varor och tekniska fel.

Beställning
www.99skulpturer.se kan du beställa varor via våran nätbutik. Om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss. Du kan också beställa via e-mejl.

Frakt
Dina varor kommer, under normala omständigheter, att skickas iväg samma vardag eller vardagen efter att vi har mottagit din beställning och du har mottagit orderbekräftelsen.
I samband med perioder med extra hög arbetsbelastning, så som jul, kan leveranstiden förlängas med ett par vardagar.
Normalt leverar GLS försändelserna 2-4 vardagar efter vi har skickat iväg dem.
Alla försändelser skickas med GLS.

Vi erbjuder följande leveransmetoder i Sverige:

 • Paket utan utdelning (0:- SEK)
  Paketet levereras till ditt lokala postombud.
 • Paket till företag (0:- SEK)
  Paketet levereras på din arbetsplats.

GLS informerar om att alla försändelser levereras inom 2-4 vardagar.

När vi skickar iväg ditt paket kommer vi samtidigt att skicka dig ett trackingnummer så att du kan följa din försändelse.
Vi leverar fraktfritt inom Sverige.

Se alltid till att kontrollera din e-postadress och leveransadress innan du godkänner beställningen.

När vi informerar om en deadline gör vi det utifrån de leveranstider som GLS anger.

Betalning
Hos 99skulpturer kan du betala med Visa/Visa Electron/VPay,MasterCard/Maestro,JCB.
Ett belopp som motsvarar värdet på din order kommer att reserveras i samband med beställningen. Din betalning dras först när varan skickas iväg från vår verkstad.

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

 • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
 • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Personuppgifter
För att kunna handla på 99skulpturer behöver vi följande upplysningar om dig:

 • Namn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • E-postadress

Ovanstående uppgifter sparas tillsammans med information om vilka varor du har köpt. Vi sparar uppgifterna i fem år, och därefter raderar vi dem.
Om du har några frågor eller vill ändra dina uppgifter kan du kontakta oss på kontakt@99skulpturer.se.

Läs vår integrotetspolicy

Returrätt
Du har 60 dagars full returrätt om du ångrar ditt köp. Returrätten omfattar dock inte produkter med personlig text påtryckt eller produkter som är tillverkade efter specialmått.
Ångerrätten går ut 60 dagar efter den dag då du mottagit din/dina varor.
Du måste informera oss om att du vill ångra köpet inom 60 dagar efter att du mottagit försändelsen. Du kan informera oss om detta genom att skriva till 99skulpturer. I ditt meddelande måste du tydligt göra oss uppmärksamma på att du vill utnyttja din ångerrätt.
Om du har givit ditt samtycke till att arbetet eller leveransen kan påbörjas, och ändå önskar utnyttja din ångerrätt, bör du vara uppmärksam på att vi kommer att kräva en rimlig betalning för det arbete som redan är utfört.
Du kan inte ångra ditt köp genom att bara neka till att motta varan, utan att samtidigt ge oss tydlig information om detta.

Om du ångrar ditt köp, vänligen kontakta oss på tlf. +45 23930405 eller via e-mejl på kontakt@99skulpturer.se  .
Du ska skicka din beställning i retur till oss utan onödig fördröjning och senast 30 dagar efter att du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp. Vid retur är du ansvarig för att varan är väl förpackad.
Vid retur av en vara är det du som ansvarar för den tills vi mottar den. Om varan försvinner eller skadas under transporten till 99skulpturer är det du som blir betalningsskyldig.

Återbetalning
Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp du har betalat till oss. I händelse av en värdeminskning, som du är skyldig till, kommer den att dras av från inköpsbeloppet.
Om du använder dig av din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka betalningen vi mottagit från dig, inklusive leveransomkostnader (dock inte extra omkostnader som uppkommit i samband med ditt eget val av en annan leveransform än den billigaste vi erbjuder för standardleverans), utan onödig fördröjning och under alla omständigheter senast 30 dagar från det datum då vi mottagit meddelandet om ditt beslut om att ångra detta avtal.
Vi genomför återbetalningen med samma betalningsmedel som du använde dig av vid den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen önskar något annat.
Vi kan hålla återbetalningen tills vi har mottagit varan i retur, om du inte har uppvisat dokumentation som bevisar att du har returnerat den.

Risk för oavsiktig förlust eller försämring
Först när de beställda varorna har ankommit till dig, övergår risken för att de beställda varorna förstörs eller skadas på grund av oavsiktiga omständigheter, till dig.

Garanti & uteblivna leveranser
99skulpturer beviljar enligt köplagens 2 års garantisrätt från fakturadagen på tillverknings- och materialfel (saknas). Garantisrätten täcker inte fel, skador, eller slit, som direkt eller indirekt har uppstått från fel betjäning, dålig skötsel, våld eller obehöriga ingrepp. Är garantin berättigad kan du antingen få varan reparerad, byten, pengarna tillbaka eller minskning av pris, beroende av situationen.
Du ska klaga så snabbt som möjligt efter att du har upptäckt felet vid varan. Om du klagar innan 2 månader efter att felat är upptäckt, kommer klagan alltid att vara i tid.

Fakturan och varan ska visas till 99skulpturer i samband med användning av garantin. Du ska ange och på efterfrågan visa/dokumentera vad skadan är.
Är garantin giltig ger vi naturligtvis dina (rimliga) fraktomkostningar tillbaka.

Varan skickas till: 99skulpturer, Østergade 47, 7400 Herning. DK.
Om du inte har mottagit dina varor efter att de är skickade från 99skulpturer, ska du senast 8 dagar efter skickning klaga direkt till 99skulpturer, om att du inte har mottagit dina varor.

Var uppmärksam! Vi mottar inte paket skickade per postförskott eller liknande.
Kom ihåg att varan alltid ska skickas tillbaka i hållbar förpackning och att en räkning av att den har skickats, så vi kan betala dina fraktomkostningar. Kontakta oss alltid före du returnerar dina varor. Returvaror ska skickas med utdelning – vi hämtar inte paket skickade utan utdelning.

Köplagens defekt-regler kan användas – det vill säga att du kan avbryta ditt köp eller få minskning av pris om varan antingen är skadad eller har fel och/eller defekt. Kontakta oss vänligen.

Friskrivning & garanti
99skulpturer har inte skadeståndsansvar för direkta eller indirekta förluster, som följde av att de beställda varorna kom försent fram till dig, eller de beställda varorna har skador, när fördröjningen skyldes köparens handling eller förbiseende, eller omständigheter som ligger utanför 99skulpturer’s kontroll, för exempel krig, upprör, avbrott, brand, ingrepp från staten, konfiskering, vaulutaväxling, jobbkonflikter inkluderande strejk och lockout, eller liknande.

99skulpturer avgiver självständig garanti för de beställda varorna.
Skador på försändelsen: Har dina varor fått synliga transportskador ska du inte motta dem, eller klaga inom 24 timmar till GLS. Hittar du skador på innehållet efter de är lämnade, är det viktigt att du sparar alla förpackningar (ta gärna foton). Är packen skickad med GLS ska du kontakta kontakt@99skulpturer.se.

KOM IHÅG att också kontrollera packen för skador, även om du först ska använda den senare som present osv.

Updating…
 • Inga produkter i varukorgen.