FRI FRAKT

2-4 DAGAR LEVERANS

SÄKER BETALNING

60 DAGARS RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

palle skulptur 1024x403 - Bra att veta

Bra att veta om skulpturerna

Skulpturer kan vara svåra att bedöma på en bild. Därför har vi valt att fotografera våra skulpturer från flera olika vinklar och i flera olika områden. Dessutom skriver vi skulpturernas höjd, material och inpackningen samt naturligtvis konstnären som har gjort skulpturen.

Höjden beskriver vi av själva figuren och om skulpturen står på en fattning anger vi också måtten på.

Skulpturer till salu online

Skulpturer på 99skulpturer.dk är långt ifrån de flesta tillfällena gjorda av brons som är patinerat och polerat på varje skulptur har sin unika yta.
Men vi har också skulpturer gjorda i andra materialer. Det kan vara konstgjord marmor, som är patinerad med brons eller tenn. Enskilda skulpturer är gjorda i mässing, fiberbetong eller plexiglas.
Skulpturserien – De Tio Typerna – av Palle Mernild är gjorda såväl i konstgjord marmor belagd med brons som tennöverdrag konstgjord marmor.
De unika skulpturerna leveras i presentasker med medföljande certifikat.
Vi har noggrant valt de vista skulpturerna. Gemensamt har alla skulpturerna en stark symbolik och en gnista av humor.

Köp skulpturer online

Vart köper man skulpturer?
Som nämnt handlar det om tillit för att köpa konstverk online. Vi har ansträngt oss för att skapa detta förtroende, men om du har frågor så är du självklart välkommen att ringa eller skriva till oss, samt vill vi stryka under, att vi alltid har 60 dagars full returrätt och att vi betalar frakten.

Framställning av modern konst – små bronsskulpturer och stora bronsskulpturer

Varenda av våra skulpturer är gjorda med en symbolik i tankarna. Skulpturerna, antingen om det är torsoer, typerna, professionerna eller de många andra vimsiga skulpturer, har alla ett budskap.

Alla skulpturerna har en titel som ger en hänvisning av vad konstnären har tänkt sig att detta budskap kunde vara, men det är helt upp till var en att tolka konsten.

Köp bronsskulpturer och var med på nya trender till inredning av ditt hem

Du kan köpa en stor exklusiv bronsskulptur eller en vacker liten bronsskulptur online på 99skulpturer.se. Det gör många som följer med på inrednings trender.
Igenom tusentals år har olika folk gjutet skulpturer i brons. Dessa stora skulpturer eller mindre bronsskulpturer har i dåtiden varit en statussymbol.
Idag har vi återupptäckt skulpturer som har blivit jätte moderna som inredning. Små och billiga imitationer kommer och går. Däremot kommer en bronsskulptur gjuten i ett begränsat antal och gjord med respekt for det skickliga hantverk, alltid att vara ett eftertraktat konstverk. En liten bronsskulptur kan placeras över allt i hemmet, vart emot en större skulptur ska ha en utvalt position, som är synlig från alla sidorna. Hädanefter kommer man upptäcka hur mycket en skulptur ger av sig eftertankar och glädjer livet igenom.

Lär mer om konst och skulpturer

Galleri Mernild, som utställer alla skulpturerna, har haft besök av MidtVest TV, som har gjort en rapport om skulpturer och målerier. I utsändningen berättar konstnär och skulpturmakare Palle Mernild om historien om galleriet och om tillblivelsen av bland annat skulpturen ”Take a chance”.

Se videon nedan – den vara i ca. 30 minuter.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.