FRI FRAKT

2-4 DAGAR LEVERANS

SÄKER BETALNING

60 DAGARS RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Ideér till bröllopsgåvor

Ett bröllop är ett helt särskild evenemang och något både gäster och speciellt brudparet använder många timmars förberedelse på. Som gäst  är den största uppgiften ofta att välja en bröllopsgåva. Kläderna är på plats, talen är skriven, men gåvan saknas. Vad hittar man på? Vad är den perfekta bröllopsgåvan? Här får du en rad bra ideér till bröllopsgåvor.

Personliga gåvor är bäst

Det är ofta mycket att överväga i förbindelse med köp av gåvan. Man vill gärna ge en gåva som passar brudparets smak, och som de kan använda i många år framåt. En bra bröllopsgåva kommer att påminna brudparet om deras särskilda dag, och få leenden och glädje i framtiden. Det viktigaste när du väljer bröllopsgåvan är att välja något personligt, som du tycker passar perfekt till paret.

En gåva som håller för alltid

Vill du ge en helt unik gåva? En exklusiv skulptur är något helt särskilt att motta som gåva. Det visar att det ligger tankar bakom gåvan och att den är speciellt utvald till brudparet. Skulpturerna är gjorda i brons eller mässing, som är mycket starka material som håller i många, många år. Med tiden kommer materialet utveckla en yta, men det gör dem bara ännu vackrare. Det är en fin tanke att de en gåva som håller för evigt – skulpturen blir därmed en symbol för kärleken, som också håller föralltid.

7 2 225x300 - Ideér till bröllopsgåvor

Elegant eller humoristisk?

Kärlek är fokuset för skulpturerna, men det finnas olika att välja mellan och det är något som passar till varje hem – och varje brudpar. Välj för exempel den eleganta, moderna ”Enhet”, den romantiska, vackra ”Kärlek” eller den humoristiska ”Se saken från två sidor”. Hittar du en skulptur med en symbolik som passar till brudparet, är det den perfekta bröllopsgåvan som kommer glädja hela livet.

Dekorativa gåvor till hemmet

En annan bra idé till en bröllopsgåva är dekoration till hemmet. Träfigurer, vaser och ljusstakar är kända bröllopsgåvor. Gå antigen efter de goda gamla klassiker som alltid fungerar, eller släpp loss och välj roliga, moderna utgåvor. Om du vet brudparets stil bra, kan du ge konst till väggarna, till exempel en vacker målning eller en kreativ konst plakat.

15 225x300 - Ideér till bröllopsgåvor

Praktiska gåvor

Har brudparet nyss flyttat ihop? Eller behöver dem kanske bara lite utrustning till hemmet? Även om en gåva är praktisk, så behöver du inte kompromissa med design. Stiliga skärbrädor i trä, handdukar med fina mönster, sköna sängkläder i bra kvalité, eller effektiva köksmaskiner kommer allt ihop att glädja brudparet. Har paret en trädgård kan bra trädgårdsverktyg också vara en bra och annorlunda gåva.

Ge en upplevelse

Om du tycker att brudparet har nog materialistiska saker, så ge en upplevelse. Det kan vara en liten sak som ett presentkort till en middag för två, eller något större som ett uppehåll på ett härligt ställe. När bröllopet är över och vardagen tillbaka, kommer brudparet garanterat uppskatta att se fram emot en upplevelse tillsammans.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.