FRI FRAKT

2-4 DAGAR LEVERANS

SÄKER BETALNING

60 DAGARS RETUR

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Köp en skulptur i serien “Typerna” gjord av Palle Mernild

Typerna av Palle Mernild är små humoristiska och karikerade människotyper. På kärligt sett förtolkar konstnären människor i många olika situationer, och lika många olika typer av personligheter.
I serien Typerna av Palle Mernild hittar man också några skulpturer som är särskilt lämpliga till att beskriva människors kompetens och egenskaper – den duktiga, den visionära, den långsiktiga, den målinriktade, den innovativa, den mångsidiga, den flitiga, den energiska och den produktiva.
Hitta typen som passar till mottagaren eller kanske den typen som passar dig själv.

Skulpturena leveras i fin presentask med beskrivning av konstverket.
Kom ihåg, vi byter gärna. Levering 2-4 dagar, alltid gratis frakt och 60 dagars returrätt.

 • Önskelista

  HUMÖRSPRIDAREN – äkte brons

  Læs mere
 • Önskelista

  DEN HJÄRTLIGE – äkte brons

  Læs mere
 • Önskelista

  DEN AKTIVE – äkte brons

  Læs mere
 • Önskelista

  LIVSNJUTAREN – äkte brons

  Læs mere
 • Önskelista

  TEAM PLAYER – äkte brons

  Læs mere

Vilken typ är du

Palle Mernild har skapat de uttrycksfulla skulpturena i serien Typerna. Det är en kärlig och humoristisk förtolkning av vi människor i många olika situationer, och lika många olika typer av personligheter. Det kan vara den modiga, livsnjutaren, den harmoniska, den hjärtliga, humörspridaren, den nyfikna.
Alla dessa typer säger något om folks personligheter med uttryck som säger mer än ord. Skulpturen är gjord i konstgjord marmor på fattning av svart granit. Alla skulpturer är patinerade enkeltvis och kan fås i tenn och brons. Alla typerna leveras i en presentask med beskrivning av den specifika typen och konstnären Palle Mernild.

I serien Typerna av Palle Mernild hittar man också några skulpturer som är särskilt lämpliga till att beskriva människors kompetens och egenskaper – den duktiga, den visionära, den långsiktiga, den målinriktade, den innovativa, den mångsidiga, den flitiga, den energiska och den produktiva. Några av Palle Mernilds typer hedrar de musikalska och kreativa begåvade: den musikaliska, den kreativa och den konstnärerna.

Dessa små skulpturerna är lätta att placera i varje hem. En personlig present som beskriver mottagaren på kärligt vis. De små skulpturerna är uppenbara sammlingföremål från år till år. Du kan se alla Typerna i Galleri Mernild eller köp skulpturen online här på våran nätbutik 99skulpturer.se.

 

Updating…
 • Inga produkter i varukorgen.